[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Zolika ! Szívjuk el a béke pipát !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én hordom fenn az orromat magasan ?????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Zoli ! Köszönöm a dícsérő köszönetedet amiért felvirágoztuk kedves klubodat!Köszönöm,hogy drukkoltál,hogy meggyógyuljak mi hamarabb !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Zoli ! Csodálatos Barátaimat elhoztam hozzád,meríts Te is erőt Ajándékaikból ! Vedd bátran őket ,ingyen vannak , Atyánktól !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szeretett Zolikánk ! Gyógyulj meg amilyen gyorsan csak lehet és "HAZA " várunk asszonykáddal ! Nekem, Linának múlt héten hörg hurutom volt ,már majdnem tűdőgyulladás da ma megtudtam -végre -azt megúsztam .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Itt a Networkon csak az nem tetszik,hogy mindenhová jöttök de csak hosszú hónapokig várom,hogy Ti is írjatok magatokról de nem történik meg.....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

...szerintetek milyen érzés,hogy alig tudunk rólatok valamit ? Meséljetek magatokról...naa...légyszí....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon sok szeretettel várom most már a Ti gondolataitokat ! Köszönöm,hogy meghallgattatok !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Régebben havonta jártam egyszer a kislányommal pizzériába is de Istenem ...nem is tudom mikor tudtam utoljára elvinni oda Őt .....most harmadikas gimis,egy kész nő már....lassan az is lehet akár,hogy férjhez megy...már 2 éve komoly udvarlója van és havi kétszer az ő szüleinél a kislányunk van,kétszer a fiú nálunk...azután már sok ,akár hétig csak egymásra fognak figyelni...most kell abbahagynom a fűggőséggel ,rossz,sok idő ráfordítással számítógépezést.......

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Már csak egy dolgon kéne változtatnom : kevesebbet jönni ! Sokan kérdeztétek ,kedvesen hol tudunk még találkozni a neten ? Nos én mindig őszintén megírtam : dehogyis ,én csak itt vagyok ez is rengeteg időt vesz el....ezért egyenlőre csak 20 - 30 000 ft-ot keresek amiből nem lehet megélni ....Tehát : ha végre-bocsi ...- jóval kevesebbet leszek egyikőtök se ijedjen meg hanem inkább örüljön velem ! MERT : eddig új ruhákra nem tellett,nem ülhettem be egy cukrászdába ,nem ülhettem be moziba......

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ma ott tartok szeretek újra a tükörben magamra nézni..és ahogyan a szponzoraim tanították újra azt a tiszteletet kapom az emberektől a szánalom helyett,amit 14 évig kaptam ! Ha Ti értitek miről meséltem most ,szóljatok hozzá legyetek kedves !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Rettenetesen nehéz volt idáig eljutni szponzoraimmal...hiszen mi magunk is nehéz és fájó kereszteket cipelünk...és közben ugyanúgy a gazdasági világválság is megnehezíti életünknek minden napjait....de akartuk TÚLÉLNI !!! Amikor én gyengültem el , Ők vigasztaltak ,amikor Ők én vigasztaltam őket ! S közben ,hétről-hétre oktattak a mai napig ! És mint tudjátok összeraktak a lelkemben ....gyermekeim elvesztése okozta gyötrelmeimből...nagyon nehéz dolguk volt ! DE HITTEK BENNEM !!S őbennük meg a férjem ! Igazából , ez év júniusában volt egy éve,hogy együtt "DOLGOZUNK"....Kezdetben,sok hónapig -akkor jártam a 3 éves sulit ,a szakács sulit is 9 hónap alatt elvégezni,nem volt elég a hatalmas dupla családi tragédiánk...- csupán a férjem " RUGDALT " át hozzájuk...mert mindenki tudja ,így mi magunk is én e munkára " SZÜLETTEM " és hát az első szakmám is ez !

Szóval....egy évig várnom kellett mire hivatalosan is alájuk csatlakozhattam,mert előző évben decemberben aki alá csatlakoztam gonoszul és értelmetlenül bánt velem . Rá 7 hónap múlva érkezett el az a június amikor elkezdtünk együtt dolgozni....következő év ,tavaly november 15.-én át reszponálhattak.......de igazából csak mostanra lettem 100 % -os termékforgalmazójuk .
Mindig azt mondták ha nagyon magam alatt voltam : AKIK MOST TÚL AKARJÁK ÉLNI ÉS MEG TESZNEK ÉRTE MINDENT ŐK LESZNEK HAMAROSAN AZ ERŐS , " JÓL MENŐ " VÁLLALKOZÓK !

....mint nő féltem én soha többé nem tudok "STÍLUST VÁLTANI " öltözékemben , pénz nélkül...képzeljétek ! Kiderült : hiszen nagyon csinos ruhatáram van csak már egy káosz volt a szekrényemben is ..." EGY KÉSZ ZŰR ".....

Két - három hete a majdnem 17 éves kislányom egy nap így szólt : "Anya ! Régóta nézegetem ,hogy : hüm...hüm...a szekrényedet belülről...látszik ott is mind az a fájó tapasztalat, elkeseredettség ami ért bennünket...megengeded,hogy pár ruhádtól közösen megváljunk,majd rendet is csinálhatok a szekrényedben ...???" én csak meredten megilletődve bámultam rá percekig és hálásan kértem rá !
AKKOR KEZDŐDHETETT MINDEN ....a nőiességem újjászületésével....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Jé...miközben ezt írtam nektek éppen egy fél évvel ezelőtt majdnem alám csatlakozó régi ügyfelem,akinek hitelt segítettem egyszer felvenni csörgött rám,hogy minél hamarabb újra üljünk le és muszály csatlakoznia ! Csak azt nem érti alig tud mindent befizetni a havijövedelméből,hogy oldja meg a 22 000 ft körüli csatlakozást ?
Ti mit mondottatok volna erre neki ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hát,szóval a klubvezető kérdésére válaszolva ezt is tehetjük baj esetén . Ti ,ezt ,hogy látjátok ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Az MLM munka nem csak kereset kiegészítésnek tökéletes azon kívűl,hogy Barátokra lelünk hanem velük foglalkozni gyógyír is !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedden egy nyugalmazott gyógyszerész hölgy aki 73 éves és drogérista is nem csak gyógyszerész vezető volt , Ő vár a férjével erősen Katolikusok,nagyon megszerettük egymást . Ott még nem lesznek vendégek ,de a legközelebbi találkozónkon már igen .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

ma csak délután megyek dolgozni , Egészség Házibulit tartunk egy 80 év feletti nénivel és a szomszédjaival..még kerítenem kell valami szép ajándékot neki mert a hézi gazdáinknak kis figyelmességet - így tanultam a ZEPTER-nél - mindig vigyünk...Eddig munkatársakat kerestem az MLM -es munkámban de mostanra kiderült annyira fásultak a ma élő emberek,egyre nehezebb hálózatot építeni...Lassan már semmiben nem hisz a népünk....még jó,hogy 3 fő elég ahhoz,hogy nagy legyen az üzleti családunk . nekem 5 munkatársam van . Amikor,a sok év alatt ,pontosan 14 éven át , " szaladt a biztosítós munkámban a szekerem " 7 éves volt drága tündérünk amikor Ő és én elhatároztuk,egyszer felépítjük mi is az FLP-nél a sajátunkat .
Nos én ,a családomnak már 15 évvel ezelőtt elégedett vásárlója voltam : a KIDS az az a gyerek vitamint vettem az én teám mellett , a tengeri ásványianyagok tablettáját és orvosi tisztaságú mézünket , a szememmel amikor a balesetem történt , az AKTIVATOR-unkat és még ...pl.: a Bee Pollen tablettából is abból a biztosító igazgatójának is vittem mert ő is allergiás mint én .
...szegény drága hercegnőnk már....nem vehet részt a munkámban mint tudjátok......

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

hálásan köszönjük puszi jó éjt

Válasz